نحوه تولید کارتن در کارتن سازی
دانستن چگونگی نحوه تولید کارتن در کارتن سازی به شما کمک شایانی در انتخاب درست جعبه بسته بندی خواهد کرد. همینطور تولید کنندگان و سازندگان کارتن، در صورتی که این موارد را بدانند و طبق اصول ثابت این حرفه، پیش بروند. می توانند محصولی با کیفیت و خوب را به مشتریان خود ارائه دهند. همچنین آگاهی از چگونگی تولید کارتن به مشتریان این امکان را می دهد تا به راحتی کارخانه کارتن سازی خوب و مناسب را برای کسب و کار خود برگزینند. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. تا شما را با نحوه تولید کارتن در کارتن سازی بیشتر آشنا کنیم.
نحوه تولید کارتن در کارتن سازی
برای تولید کارتن در کارخانه کارتن سازی بایستی مراحلی را به ترتیب و با دقت پشت سر گذاشت تا جعبه بسته بندی مورد نظر، با کیفیت مرغوب تهیه شود. در ادامه به بررسی هر یک از این مراحل خواهیم پرداخت.
مراحل کارتن سازی
در ادامه به مراحل مختلف تولید کارتن میپردازیم :
مرحله اول؛ تولید خمیر کاغذ
در مرحله اول باید به سراغ انتخاب مواد اولیه خوب و مرغوب برویم. برای تولید کارتن، بایستی اول ورق های کارتن آماده شود. این امر به وسیله خمیر کاغذ انجام می شود. اما برای تولید خمیر کاغذ مستلزم فرآیند هایی است که به کمک آنها ضایعات کارتنی و چوب درختان تبدیل به خمیر شوند. عمل خمیر سازی به دو روش شیمیایی و فیزیکی امکان پذیر است.
مرحله دوم؛ تولید کارتن کارتن
بعد از آماده کردن خمیر کاغذ، حال نوبت تولید ورق های کارتنی می رسد. این کار به کمک دستگاه هایی که مخصوص ورق سازی هستند انجام می گیرد. این دستگاه ها برای ساخت ورق های کاغذ و مقوا مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل آنکه مقوا ها از ضخامت و استحکام بیشتری برخوردار هستند، در ساخت لایه های کارتن به کار گرفته می شوند. عرض ورق های مقوایی اصولا یک میزان استاندارد دارد ولی در حالی که، طول آن ها با خواست مشتری می تواند تغییر کند.
مرحله سوم؛ دایکات و خط چاک
بعد از تولید ورق های کارتنی، نوبت به ساخت جعبه های مقوایی و کارتنی می رسد. پس از آنکه ورق ها آماده شدند، به کمک روش هایی برش می خورند تا تبدیل به جعبه شوند. برای این کار از دو روش دایکات و خط و چاک بهره می برند. توجه داشته باشید روش دایکات که برای تولید کارتن دایکاتی استفاده میشود، به مراتب ظرافت و دقت بیشتری را دارد و برای ساخت کارتن هایی با طرح های پیچیده مورد استفاده قرار می گیرد.
بیشترین کاربرد برش دایکات برای ساخت کارتن های تبلیغاتی است اما برعکس کارتن های فلکسویی اولویتشان محافظت از محصول است. جعبه هایی که به روش دایکات تولیدمی شوند به مراتب جنبه تبلیغاتی بیشتری دارند. به همین دلیل از این روش برای ساخت کارتن لمینتی و محصولاتی که به دنبال ظاهر تبلیغاتی بیشتری هستند، مناسب است.
مرحله چهارم؛ چاپ و لمینتی
قبل از اینکه ورق ها را به هم متصل کنید، بایستی طرح مورد نظر روی کارتن ها چاپ شود. برای چاپ روی جعبه های بسته بندی روش های گوناونی وجود دارد. هر کدام از روش های موجود با توجه به جنس جعبه و میزان طراحی و تعداد رنگ بندی مورد استفاده قرار می گیرند. چاپ افست به عنوان رایج ترین روش چاپ که دارای طیف رنگی بالایی نیز هست، محسوب می شود. کیفیت چاپ این روش بالا است و مناسب ترین گزینه برای چاپ روی کارتن لمینتی است. در حالی که چاپ فلکسو از چندین رنگ محدود پشتیبانی می کند و کیفیت آن نیز از چاپ افست پایین تر است.
مرحله پنجم؛ لب چسب و منگنه
در اخرین مرحله و بعد از آنکه طراحی بر روی ورق ها انجام شد، لبه های کارتن به وسیله دستگاه های مخصوص این کار، مانند دستگه لب چسب و منگنه زن به یکدیگر وصل می شوند. این کار باعث می شود ورق ها شکل جعبه به خود بگیرند. حال این جعبه های بسته بندی آماده برای حمل و نقل محصولات شما هستند.
انواع کارتن لایه دار
کارتن های لایه دار به انواع مختلفی تقسیم می شوند. تمایز انواع کارتن های لایه دار برحسب تعداد لایه هایی است که در تولید ورق های کارتن آن به کار برده شده است. این کارتن ها به شرح موارد زیر تقسیم می شوند :
- کارتن دو لایه (سینگل)
- کارتن سه لایه
- کارتن پنج لایه
- کارتن هفت لایه
هر کدام از این کارتن های لایه دار با توجه به تفاوت در تعداد لایه، از نظر مقاومت و استحکام، به درجات مختلفی تقسیم می شوند. از پر طرفدار ترین این کارتن ها، کارتن پنج و سه لایه هستند که کاربرد به مراتب بیشتری از دیگر انواع آن دارند.
تولید انواع جعبه از کارتن های لایه دار
کارتن های لایه دار با توجه به نیاز کسب و کار و اهدافی که در نظر دارید، به انواع مختلفی تقسیم می شود. این جعبه اصولا از نظر طراحی ظاهری و نحوه باز و بسته شدن ازیکدیگر متمایز می شوند.
- استند لمینتی
- جعبه ته قفلی درب دارویی
- جعبه کیبوردی
- جعبه کشویی
- هاردباکس
- کارتن مادر
- کارتن تلسکوپی
- و…
از جمله مواردی هستند که به کمک کارتن های لایه دار تولید می شوند. این جعبه ها با طراحی مناسب برای بسته بندی محصولات مختلفی همچون بسته بندی قند، چای، فست فود، زعفران و از حمله این محصولات به کار گرفته می شود.
فلوت کارتن
همانطور که می دانید ورق های کارتنی از لایه های متعددی ساخته می شوند. این لایه ها به لاینر و فلوت معروف هستند. استحکام کارتن های لایه داری که تولید می شوند با توجه به تعداد لایه و همچنین ضخامت فلوت متغییر است. فلوت، ورق های موج داری هستند که در میان دو لایه کاغذ قرار می گیرند. این فلوت ها با تعداد موج و ارتفاع های مختلفی به بازار عرضه می شوند. فلوت های متفاوتی وجود دارد مانند A، B، C، E و F ، که به طور معمول نوع B و C از محبوب ترین و مستحکم ترین این فلوت ها به شمار می روند.
نحوه ثبت سفارش
در مجموعه صنایع بسته بندی آریانا سلولز، با بهره مندی از به روز ترین ماشین آلات صنعت چاپ و بسته بندی، همواره در تلاش بوده است تا کارتن بسته بندیای با بهترین کیفیت ممکن برای مشتریان خود تولید کند. به همین دلیل این مجموعه توانسته با وجود حضور و سابقه طولانی، رضایت مشتریان قدیمی خود را بیش از پیش نگه دارد. شما نیز می توانید برای سفارش تولید کرتن نزد یک کارتن سازی معتبر با کارشناسان ما در تماس باشید. تا با کسب اطلاعات کامل برای ثبت سفارش و خرید کارتن اقدام فرمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.